Takayama – Kort lägesrapport

Befinner mig i nuläget i Takayama. En stad i de japanska bergen. Det är satans kallt och snöar. Vi har vart här sen igår och lämnar snö och kyla för att åka till Chiba och Disneyland i morgon 04.00. Julen gick bra och firades i Kyoto. Vi har även varit i Hiroshima och Osaka. Efter Disneyland blir det Tokyo i en vecka och det ska bli najs!

5 comments

  1. Verkar som du haft en bra jul och att du nu får se mycket av Japan:) ; Fira nyår i Tokyo låter väldigt BRA!! Kram Gumman & ett riktigt Gott Nytt År!

      1. Jag ska försöka lägga detta på minnet:) ser fram emot din entré…och comeback!!

  2. YO! Du var med i min dröm inatt! Vi var på samma kalas och det hela var så festligt så och då kom jag att tänka på att du ju är i japan och på att det är häftigt och så undrade jag litegrann hur du har det och så. Så hur har du det? Jag drar slutsatsen ur tidigare kommentar här ovan att du är påväg norrut igen. Känns det bra eller? Ja. Det var bara det jag undrade. Hejdå!

    1. Yoyo, härligt att du drömmer om mig! Jo tack har det bara bra. 2 veckor kvar och väldigt mycket plugg. Kommer rinna några tårar från mina vackra ögon då jag lämnar landet kan jag tänka. Inlägget är gammalt och jag kom tillbaka från fjällen för 2 veckor sedan. Är det något mer du undrar är det bara att fråga på. Hej

Leave a comment